Tagliatelle med lövbiff och svamp i krämig gräddsås


Tagliatelle med lövbiff och svamp i krämig gräddsås

image327


Ingredienser


Receptet är för 4 port.

400 g Barillas Tagliatelle
0,5 kg lövbiff
1 vitlöksklyfta
10 st färska champinjoner
2 msk smör
2 msk vetemjöl
2,5 dl buljong
1 dl matlagningsgrädde
2 tsk soja
1,5 msk senap, fransk
0,5 tsk dragon
Salt och Peppar efter smak

Tillagning

1. Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna.
Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret.

2. Lägg sedan ner kött och svamp och låt det fräsa någon minut.
Strö över vetemjöl och rör om, tillsätt sedan buljong, grädde, senap, soja och dragon.
Låt det puttra i ca 5 min.
Smaka av med salt och peppar.

3. Koka under tiden fyra portioner Barilla Tagliatelle.

4. Lägg pastan på en tallrik. Häll såsen på.

5. Servera gärna med en grönsallad. Dekorerat med färsk timjan och några röbetschips.


Receptet behöver inte följas till punkt och pricka. Gillar man inte senap som jag så kan man strunta i det och eventuellt ersätta det med något annat.

Smaklig måltid!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0