Överraska på Alla Hjärtans Dag

I morgon är det Alla Hjärtans Dag, årets mest romantiska 24 timmar!?

Passa på och gör din älskling superglad med en överraskning

- eller fira att du är fantastisk singel.


image908

Frukost på sängen

Vägen till en mans hjärta sägs ju gå genom magen - och samma sak gäller också flickvänner. Gå upp lite tidigare än vanligt och förbered en bricka med goda smörgåsar, nyskummad latte och morgontidningen. Busenkelt och garanterat uppskattat.

Choklad
Tre önskningar på en och samma gång. Gott för magen, gott för hjärtat och väldigt mumsigt för din älskade. Köp en sort som ni båda gillar, det finns till exempel flera hjärtformade ute i butikerna just nu.

Blommor
Både killar och tjejer gillar att få blommor. Röda rosor går alltid hem men det kan kanske vara en god idé att köpa någonting mera praktiskt om han är glömsk med vattenkannan. Men du, lämna kvar kaktusarna i affären - mindre romantiska blommor får man leta efter.

Middag
Boka på bord på er favoritrestaurang och be personalen överraska med romantisk efterrätt. Eller varför inte leka Nigella och laga maten själv? Tänk bara på att göra någonting alltför komplicerat, du blir bara stressad om det går fel. Avrunda med en mumsig efterrätt och lyxig skumpa.

Bio
Bjud din älskling på bio, antingen en romantisk rulle som sätter i er stämning eller en hårdkokt action som du vet att han kommer älska.

SMS
Skicka en romantisk hälsning och tala om hur underbar du tycker att din älskling är.

Nya underkläder
Behöver egentligen ingen ytterligare förklaring.

Singel?
Samla ihop några singelkompisar på en drink eller middag och fira att ni är fantastiska singlar. Man behöver faktiskt inte ha ett förhållande för att vara glad på Alla Hjärtans Dag.
Eller fira med familjen, syskon, närmaste vännen, mor- eller farföräldrarna eller varför inte med vovven?

Hur firar du Alla Hjärtans Dag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0