Vårens hetaste hår


Så fixar du till trötta vinterfrisyrenKänns frisyren trist och gammal? Nu ska det vara flätor, tuperat och starka färger. Aftonbladet tjuvkikar på catwalken och trenderna som dominerar modevärlden.

Färgstarkt och slingat

Frisyrer med spretiga helluggar i starka färger är riktigt retro-trendigt! Lika modernt känns det långa håret slingat i blått, rosa eller rött. Är du riktigt vågad färgar du ditt eget hår ? annars fäster du några färgade slingor löshår.

 


På Anna Suis visning hade modellerna vågade helluggar som lyste i neonfärger... ... och långa längder med slingor i rosa.

Feminina flätor

Flätat hår har varit hett i några säsonger nu och fortsätter synas på catwalken även 2008. Använd flätor som ?diadem? både i strama knutuppsättningar och till löst, lite slarvigare hårsvall. Är ditt hår inte tillräckligt långt? Inga problem, fuska med löshår i matchande färgnyans!


Stram knut och lösflätor på Joseph Domingos visning. Naturligt utsläppt med 'diademfläta' hos Ecoganik.

Tuperat à la 60-tal

Amy Winehouse-håret är superinne. Tupera till en hög slarvig svinrygg eller fäst i en enkel, lös knut. Fixera med sprej som håller håret på plats utan att det blir för stelt.


Vid Dsquareds vårmodevisning hade modellerna Amy Winehouses höga hårvolm, med lösa slingor framtill. Roberto Cavallis mannekäng i ett mer 70-talsslarvigt tuperat hår, uppsatt i stor slarvig knut.

Aftonbladet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0