Jordgubbs- och limepannacotta


En härlig kombination av sött och syrligt som bara smälter i munnen.

Den här lättlagade pannacottan kan du dessutom förbereda.

    Jordgubbs- och limepannacotta   

                        Ingredienser                      

   

                        6 port                      

   1 gelatinblad
1 1/2 dl vispgrädde
2 tsk strösocker
250 g KESELLA jordgubb&lime

Jordgubbssallad
250 g färska jordgubbar
2 passionsfrukter
                                   

                           Gör så här                         

      Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten i ca 5 min. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Krama ur gelatinbladet och rör ner det i grädden. Låt svalna något. Blanda ner KESELLA. Fördela i små glas och ställ i kyl att stelna i ca 3 timmar eller över natten. Skär jordgubbarna i skivor. Dela passionsfrukterna och skrapa ur fruktköttet. Blanda jordgubbarna med passionsfrukten och fördela det på pannacottan vid servering.

Hur smaskigt låter inte det?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0